Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI | Codi | 19625206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A3 |
Reforçar el raonament crític cap a les solucions proposades per el sector de l'enologia per a millorar el desenvolupament de la fermentació i/o producte final. | |
A4 |
Familiaritzar l'estudiantat amb les tècniques clàssiques i emergents de la biotecnologia enològica | |
A9 |
Conèixer les tècniques de biologia molecular utilitzades en la identificació i caracterització de microorganismes del vi. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Reconèixer la situació plantejada com un problema en un entorn multidisciplinari, investigador o professional, i afrontar-lo de manera activa. (Comprensió) Seguir un mètode sistemàtic amb un enfocament global per dividir un problema complex en parts i per identificar les causes aplicant el coneixement científic i professional. (Anàlisi) Dissenyar una solució nova utilitzant els recursos necessaris i disponibles per tal d’afrontar el problema. (Creativitat) Elaborar un model realista que concreti tots els aspectes de la solució proposada. (Innovació) Avaluar el model proposat contrastant-lo amb el context real d’aplicació i ser capaç de trobar limitacions i proposar millores. (Avaluació) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |