Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | VITICULTURA I | Codi | 19224112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Presentacions / exposicions |
|
presentació power point i escrit resumit d'un article | 10 | ||||
Proves mixtes |
|
preguntes curtess i interpretació de gràfics | 70 | ||||
Altres | fòrums de pràctiques de camp |
20 |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
En primera convocatòria, sigui teoria o activitat pràctica la nota mínima per fer mitjana és 4,5. S'avaluen teoria i pràctiques en dues proves diferenciades. En relació a l'article, s'avalua la presentació oral i el power point escrit La nota de teoria ha de ser com a mínim 5, en segona convocatòria. Prohibits tipex Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |