Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
VITICULTURA I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | VITICULTURA I | Codi | 19224112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Treball en grup. Plantació d'una vinya | 20 | ||||
Proves mixtes |
|
Proves escrites presencials: Examen teoria donada 40% examen pràctiques 20% |
60 | ||||
Altres | Informes de pràctiques |
20 |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La nota mínima per a fer mitjana ha de ser de 4,5. En els examens de 2ª convocatòria serà obligatori treure un 5. En cas de suspendre l'assignatura, l'any següent serà obligatori repetir les pràctiques Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |