Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Introducció a l'Economia | - Principis de l'Economia |
Introducció a l’economia familiar | - Introducció a l’economia familiar i gestió alimentària |
Planificació empresarial | - Concepte, procés de planificació i dificultats - Objectius empresarials - Instruments de planificació estratègica |
Pla d'Empresa | - Anàlisi de l’idea de negoci - Anàlisi de l’entorn - Pla de màrqueting - Pla de producció - Pla econòmic i financer - Pla d’organització i recursos humans - Tràmits de posada en marxa |
PRÀCTIQUES | Creació d'un menú familiar adaptat al seu pressupost, tenint en compte l'equilibri nutricional Elaboració d'un Pla d'Empresa |