2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS FERMENTATS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de preguntes curtes
A4
A16
A28
A30
A34
L'examen consisteix en 5 preguntes curtes a desenvolupar . S'ha de treure una nota mínima de 5 sobre 10 per fer mitjana amb la nota de semiraris 50 % de la nota total de l'assignatura
Altres  

Assistència al 75% de les classes magistrals. Assistència al 75% de les sessions pràctiques

50 % de la nota total de l'assignatura
 
Altres comentaris i segona convocatòria

.- No es permetrà l'us de dispositius de comunicació mòbils a l'aula de l'examen.

.- Si es suspèn alguna de les parts de l'examen, l'assignatura estarà suspesa, i no es guardarà per una altra convocatòria la nota del bloc que s'hagi aprovat (amb una nota de 5 o més sobre 10).