Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 14224213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
NOTA CURS 2021-2022: L'examen escrit es farà presencialment, i consistirà en un qüestionari amb 10 preguntes de resposta breu, en un espai fix. | 50 % de la nota total de l'assignatura | |||||
Altres | Assistència al 75% de les classes magistrals. (via plataforma Microsoft Teams). Assistència al 75% de les sessions pràctiques. |
50 % de la nota total de l'assignatura |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
.- No es permetrà l'us de dispositius de comunicació mòbils a l'aula de l'examen. .- Si es suspèn alguna de les parts de l'examen, l'assignatura estarà suspesa, i no es guardarà per una altra convocatòria la nota del bloc que s'hagi aprovat (amb una nota de 5 o més sobre 10). |