Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I | Codi | 20214114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica |
A. Ibarz & G.V. Barbosa-Cánovas, Unit Operations in Food Engineering, CRC Press LLC, Boca Raton, Florida, 2003, J. E. Bailey & D. F. Ollis, Biochemcial Engineering Fundamentals, McGraw-Hill International Editions, 1986 |
Complementària |
J. G. Brennan, Food Processing Handbook, Wiley-VCH, Weinheim, 2006 P. M. doran, Bioprocess Engineering Principles, Academic Press Limited, 1998 |