Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS | Codi | 20244126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1. Introducció a la programació d'operacions en plantes discontínues (scheduling) |
|
Tema 2. Organització de la producció en plantes flexibles | |
Tema 3. Disseny i re-disseny de plantes discontínues | |
Tema 4. Introducció al paquet de simulació SuperPro | |
Tema 5. Casos pràctics d'iniciació a SuperPro | |
Tema 6. Cas d'estudi sobre processos de fermentació | |
Tema 7. Cas d'estudi sobre processos de separació | |
Tema 8. Projecte de simulació d'un procés industrial de producció d'aliments |