Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS | Codi | 20244126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Atenció a l'estudiant en horari de consultes. Si us plau envieu un correu electronic a carmenmaria.torres@urv.cat per confimar el lloc i hora de la reunió telefon: 977-558553 |