Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
OFICINA TÈCNICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | OFICINA TÈCNICA | Codi | 20214106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Altres comentaris i segona convocatòria |
ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21 No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluació de l'assignatura Les pràctiques son obligatòries i no recuperables. Per fer la mitjana entre les diferents parts, caldrà tenir una nota mínima a totes les parts. Si una part no arriba a la nota mínima, l'assignatura restarà suspesa. Segona convocatòria i convocatòria addicional: - Se mantindrà la mateixa estructura i ponderacions que a la primera convocatòria - Les notes de pràctiques seran les obtingudes a la primera convocatòria, donat que no son recuperables fins al següent curs Desenvolupament de proves escrites: - No es permet la entrada de cap dispositiu electrònic al aula d'examen (inclòs els telèfons mòbils) - Les calculadores utilitzables seran NO PROGRAMABLES. |