2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  OFICINA TÈCNICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques
A1.1
A1.3
A2.2
C1.4
Realització d'informes i treballs parcials dels documents d'un projecte. Assistència obligatòria.
Nota mínima per fer mitjana: 4
20
Avantprojecte
A1.1
A1.3
A2.2
C1.4
Realització d'un avantprojecte, com a treball de grup
Nota mínima per fer mitjana: 4
20
Proves objectives de tipus test
A2.1
A4.4
B4.1



Examen teòric.
Nota mínima per fer mitjana: 6.5
30
Proves de desenvolupament
A1.1
A2.1
A2.5

Examen de resolució de problemes i exercicis
Nota mínima per fer mitjana: 4.5
30
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21

No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluació de l'assignatura

Les pràctiques son obligatòries i no recuperables.

Per fer la mitjana entre les diferents parts, caldrà tenir una nota mínima a totes les parts. Si una part no arriba a la nota mínima, l'assignatura restarà suspesa.

Segona convocatòria i convocatòria addicional:

- Se mantindrà la mateixa estructura i ponderacions que a la primera convocatòria

- Les notes de pràctiques seran les obtingudes a la primera convocatòria, donat que no son recuperables fins al següent curs

Desenvolupament de proves escrites:

- No es permet la entrada de cap dispositiu electrònic al aula d'examen (inclòs els telèfons mòbils)

- Les calculadores utilitzables seran NO PROGRAMABLES.