Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau de Turisme (2009) |
Assignatures |
GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ | Codi | 21204224 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Optativa | 1Q 2Q |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | meritxell.sanabra@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://meritxell.sanabra@urv.cat | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Aquesta assignatura capacita per dirigir i organitzar la producció i el servei de restauració en establiments d’allotjament, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, complint els objectius econòmics i seguint els protocols de qualitat establerts. En aquesta assignatura totes les classes es faran de forma presencial. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |