2020_21
Guia docent 
Facultat de Turisme i Geografia
A A 
català 
Grau de Turisme (2009)
 Assignatures
  GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ Codi 21204224
Ensenyament
Grau de Turisme (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Optativa 1Q
2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Adreça electrònica meritxell.sanabra@urv.cat
Professors/es
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Web http://meritxell.sanabra@urv.cat
Descripció general i informació rellevant

Aquesta assignatura capacita per dirigir i organitzar la producció i el servei de restauració en establiments d’allotjament, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, complint els objectius econòmics i seguint els protocols de qualitat establerts.

En aquesta assignatura totes les classes es faran de forma presencial.
 

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent