Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Turisme (2009) |
Assignatures |
GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | GESTIÓ I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ | Codi | 21204224 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||
6 | Optativa | 1Q |
|||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | meritxell.sanabra@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | http://meritxell.sanabra@urv.cat | ||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Aquesta assignatura capacita per dirigir i organitzar la producció i el servei de restauració en establiments d’allotjament, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, complint els objectius econòmics i seguint els protocols de qualitat establerts. |
||||||||||||||
| |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |