Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 20214214 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | 1Q |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Enginyeria Química |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | silvia.delamo@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En
aquesta assignatura la docència es farà mitjançant amb classes inverses. És a
dir, les classes teòriques es faran a distància i s’aprofitarà la presencialitat,
en primer lloc, per reforçar els conceptes teòrics més complexos i, en segon
lloc, per dur a terme la resolució de problemes i presentació d'activitats El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21. En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.DESCRIPCIÓ GENERAL: Descriu i analitza els principals processos d'inactivació dels microorganismes utilitzats en la industria alimentària els convencionals i els emergents |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |