2021_22
Guia docent 
Facultat de Turisme i Geografia
A A 
català 
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
 Assignatures
  GASTRONOMIA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) GASTRONOMIA Codi 21224119
Ensenyament
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4 Obligatòria Tercer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Adreça electrònica meritxell.sanabra@urv.cat
Professors/es
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Web
Descripció general i informació rellevant

Aquesta assignatura pretén fer una immersió en l'univers de la gastronomia.

A partir del paisatge i dels productes de proximitat  s’analitzaran les tendències o corrents gastronòmics passats i actuals. Mitjançant els productes, elaboracions i tradicions i/o costums més representatius es reconeixerà la gastronomia de diverses zones geogràfiques.  

A part de la professora de l'assignatura, en algunes de les sessions es podria comptar amb la presencia de professionals convidats.

De cara al curs 2021-22 es treballarà amb el màxim de presencialitat possible que ens permeti la mida del grup, la capacitat de l’aula i les directrius sanitàries. A l’espai moodle de l'assignatura s’informarà de la modalitat d’impartició de l’assignatura i de qualsevol canvi que pugui sorgir

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent