Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018) |
Assignatures |
GASTRONOMIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | GASTRONOMIA | Codi | 21224119 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
4 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | meritxell.sanabra@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Aquesta assignatura pretén fer una immersió en l'univers de la gastronomia. A partir del paisatge i dels productes de proximitat s’analitzaran les tendències o corrents gastronòmics passats i actuals. Mitjançant els productes, elaboracions i tradicions i/o costums més representatius es reconeixerà la gastronomia de diverses zones geogràfiques. A part de la professora de l'assignatura, en algunes de les sessions es podria comptar amb la presencia de professionals convidats. De cara al curs 2021-22 es treballarà amb el màxim de presencialitat possible que ens permeti la mida del grup, la capacitat de l’aula i les directrius sanitàries. A l’espai moodle de l'assignatura s’informarà de la modalitat d’impartició de l’assignatura i de qualsevol canvi que pugui sorgir |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |