Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS | Codi | 19625207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Lisa Solieri and Paolo Giudici, Vinegars of the world, Springer-Verlag, 2009 C. Llaguno, M.C. Polo, El vinagre de vino, CSIC, 1991 Matías Guzmán, El Vinagre : características, atributos y control de calidad , Díaz de Santos, cop, 1998 J. H. Bryce, J. R. Piggott, G. G. Stewart, Distilled spirits : production, technology and innovation, Nottingham University Press, 2004 Andrew G.H. Lea, John R. Piggott, Fermented Beverage Production, Kluwer Academic, 2003 Alan J. Buglass, Handbook of alcoholic beverages: technical, analytical and nutritional aspects, Wiley, 2011 |
Complementària | |