2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Videoconferència
A1
A2
A3
6 24 30
Resolució de problemes, exercicis
A1
A2
A3
A9
4 16 20
Sessions de tast
A1
A2
5 0 5
Webcasting
4 8 12
Atenció personalitzada
A1
A2
A3
5 0 5
 
Proves mixtes
A1
A2
A3
2 0 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat