Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
NUTRICIÓ EN SITUACIONS D'EMERGÈNCIA I COOPERACIÓ |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | NUTRICIÓ EN SITUACIONS D'EMERGÈNCIA I COOPERACIÓ | Codi | 14224212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A11 |
Conèixer els conceptes de cooperació i ajuda humanitària i comprendre el context global, la realitat i els factors econòmics, socials i polítics que influeixen | |
A13 |
Comprendre els plantejaments d’estratègies per a una situació bàsica d’emergència | |
A24 |
Comprendre les fases en el desenvolupament de les estratègies nutricionals en cooperació | |
A36 |
Conèixer el desenvolupament d’estratègies nutricionals en nuclis marginals en un país desenvolupats | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |