2022_23
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació dels diferents blocs temàtics de l'assignatura i del sistema d'avaluació
Resolució de problemes, exercicis Utilització d'eines per a l'estudi dels llevats vínics: tractament gràfic de dades, utilització de bases de dades específiques, .
Presentacions / exposicions Presentació oral i discussió de resultats científics relacionats amb la temàtica del curs.
Sessions de tast Iniciació a l'anàlisi sensorial de vins
Sessió Magistral Classes amb presència del professor.
Nociones de la composición y maduración d ela uva.
Revisión de las novedades científicas en el control y mejora de la fermentación alcohòlica
Activitats d’auto seguiment Activitats proposades a l’estudiant, amb un pes mínim en la nota, que serveixen perquè l’estudiant pugui autoregular el seu aprenentatge.
Atenció personalitzada L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic