Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS | Codi | 19625204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de l'assignatura i del sistema d'avaluació |
Resolució de problemes, exercicis | Utilització d'eines per a l'estudi dels llevats vínics: tractament gràfic de dades, utilització de bases de dades específiques, . |
Presentacions / exposicions | Presentació oral i discussió de resultats científics relacionats amb la temàtica del curs. |
Sessions de tast | Iniciació a l'anàlisi sensorial de vins |
Sessió Magistral | Classes amb presència del professor. Nociones de la composición y maduración d ela uva. Revisión de las novedades científicas en el control y mejora de la fermentación alcohòlica |
Activitats d’auto seguiment | Activitats proposades a l’estudiant, amb un pes mínim en la nota, que serveixen perquè l’estudiant pugui autoregular el seu aprenentatge. |
Atenció personalitzada | L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic |