Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA | Codi | 20234007 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Pràctiques a laboratoris | Aplicar, a nivell pràctic en el laboratori, els coneixements teòrics de l'assignatura |
Atenció personalitzada | Atenció individualitzada de l'alumnat sobre aspectes/ dubtes sorgits durant el curs |