Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
MATHEMATICS I |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | MATHEMATICS I | Code | 20244005 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
9 | Basic Course | First | AN |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
Anàlisi Matemàtica univariant. | Conceptes bàsics de derivació i integració. Aplicació de la integració al càlcul d'àrees, volums, masses i treball. |
Anàlisi Matemàtica multivariant. | Funcions de diverses variables: conceptes bàsics. Derivació multivariant i aplicacions. Integració multivariant i aplicacions. |
Espais vectorials. | Espais vectorials reals. Subespais vectorials. Independència lineal. Base i dimensió. Canvi de base. |
Sistemes d'equacions lineals. | Introducció. Mètode de Gauss. Matriu inversa. Determinants. |
Aplicacions lineals i Matrius. | Aplicacions Lineals generals. Nucli i Imatge. Matrius i operacions matricials. Representació matricial de les aplicacions lineals. Canvi de Base. |
Valors i Vectors Propis. | Obtenció de valors i vectors propis i les seves aplicacions. |