Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION | Code | 20244115 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
9 | Compulsory | Second | AN |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Activitats adeçades a prendre contacte, recollir informació dels alumnes i presentar l'assignatura. |
Lecture | Es desenvoluparan conceptes teòrics i pràctics relacionats amb la conservació d'aliments per tractament tèrmics a altes i baixes temperatures. Es discutiran exemples i casos pràctics i es realitzaran de forma conjunta exercicis. |
Preliminary project | Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses assignatures i que enfrontin els alumnes, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge en cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions personals. |
Seminars | Es treballa en profunditat algun aspecte específic de competències transversals. |
Problem solving, exercises | Els estudiants resoldran coleccions de problemes individualment i/o en grup. |
Personal attention | Temps del professor per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |