Nutrición y Metabolismo (2012) |
Asignaturas |
COMPONENTES BIOACTIVOS |
Objetivos de aprendizaje |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2013_14 |
Asignatura | COMPONENTES BIOACTIVOS | Código | 13675235 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | Único anual |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Objetivos | Competencias | ||
Conèixer els perfils nutricionals saludables. | AP5 |
||
Entendre el concepte de qualitat dels aliments i factors que la determinen. | AP5 |
||
Comprendre els efectes dels components bioactius dels aliments en la salut i protecció de malalties i els aplica al disseny de nous aliments. | AP7 |
||
Determinar l'eficàcia dels aliments. | AC1 AP7 |
||
Conèixer la funció dels components dels aliments en l'alimentació i nutrició. | AC1 AP7 |