2013_14
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS Codi 13675241
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariacinta.blade@urv.cat
montserrat.riu@urv.cat
mariaelvira.lopez@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
RIU AUMATELL, MONTSERRAT
LÓPEZ TAMAMES, MARIA ELVIRA
Web http://www.ub.edu/masteroficial/nutr_metab/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=9
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Introduir a l’alumne/a les tècniques d’avaluació dels aliments per mitjà dels sentits i donar a aquestes validesa científica.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent