2019_20
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS Codi 13675241
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica montserrat.riu@urv.cat
mariaelvira.lopez@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
RIU AUMATELL, MONTSERRAT
LÓPEZ TAMAMES, MARIA ELVIRA
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePD?curs=2019&codiGiga=569320&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Introduir a l’alumne/a les tècniques d’avaluació dels aliments per mitjà dels sentits i donar a aquestes validesa científica.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent