Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Composició d'aliments i matèries primeres. | |
A6 | Bioquímica. | |
A7 | Bases de l'alimentació saludable. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A28 | Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària. | |
A36 | Alimentació i cultura. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |