2010_11
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A4 Identificar i classificar els diferents aliments
Conèixer la composició nutricional dels principals aliments
Conèixer les propietats fisicoquímiques dels aliments
Saber avaluar les característiques organolèptiques dels aliments
 A6 Aplicar els mètodes bàsics d'anàlisi d'aliments
 A7 Diferenciar el concepte d'aliment, alimentació i nutrients, nutrició
Diferenciar el concepte de composició de nutrients i valor nutricional dels principals aliments
Diferenciar el concepte de composició de nutrients i valor nutricional dels principals aliments
Prendre consciència que no hi ha aliments bons o dolents i que cadascú s'adequa a situacions concretes
 A26 Entendre els canvis dels aliments processats.
Conèixer els conceptes bàsics sobre la conservació dels aliments.
 A28 Conèixer els factors de qualitat i saber-los aplicar a cada aliment
Conèixer les formes de conservació dels aliments
Analitzar els factors que disminueixen la qualitat nutricional dels aliments
 A36 Conèixer el desenvolupament històric del descobriment dels aliments
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B3 Transferir coneixements teòrics mitjançant l'anàlisi crític de la composició d'aliments comercials
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C2 Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals
Utilitza programari per a comunicació on-line: eines interactives (web, moodle, blocs..), correu electrònic, fòrums, xat, vídeo-conferències, eines de treball col·laboratiu...
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient