2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A4 Diferenciar els aliments bàsics i els principals aliments processats en base a la seva composició i característiques nutricionals
 A7 Considerar l’estat actual de la ciència per prendre consciència de la relació entre els aliments i la nutrició
 A34 Diferenciar els aliments bàsics i els principals aliments processats en base a la seva composició i característiques nutricionals
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B3 Considerar l’estat actual de la ciència per prendre consciència de la relació entre els aliments i la nutrició
 B4 Diferenciar els aliments bàsics i els principals aliments processats en base a la seva composició i característiques nutricionals
 B5 Considerar l’estat actual de la ciència per prendre consciència de la relació entre els aliments i la nutrició
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient