Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtiques de la assignatura i el sistema d'avaluació |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts, amb participació activa de l'alumne |
Seminaris | Discussió i debat sobre temes d'aliments. |
Pràctiques a laboratoris | Anàlisis d'aliments mitjançant diferents metodes analítics al laboratori |
Atenció personalitzada | Tutories personalitzades amb els alumnes |