2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A7
B3
B4
B5
C3
Els seminaris tindran tasques de presentació oral en grup 20%
Pràctiques a laboratoris
A4
A34
B5
El conjunt de pràctiques compren uns testos i l'avaluació d'un informe sobre les pràctiques 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A4
A7
A34
B3
B4
C3
proves tipus test de recollida d'informació sobre els coneixements previs de l'alumne 0%
Proves objectives de tipus test
A4
A7
A34
B3
B4
C3
proves tipus test de recollida d'informació sobre els coneixements adquirits per l'alumne 60%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assistència a les pràctiques de laboratori és obligatòria per aprovar l'assignatura.

L'assistència a les seminaris i el treball en grup és obligatòri per aprovar l'assignatura.

L'assignatura s'avalua amb examen final que avaluarà tot el contingut teòric i pràctic de l'assigantura. Després de la primera convocatòria es donaran notes finals.

A la segona convocatòria es donarà l'oportunitat de tornar a reatlizar el examen en cas d'haver suspès o de no haver-se presentat. Haurà preguntes de pràctiques a la primera cinvocatòria (10% de la nota final) i es tindrà en compte el dossier de pràctiques també per a la nota final (10%). Per aprovar l'assignatura cal probar el treball grupal i seminaris, l'examen teòric i les pràctiques per separat.