Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ I |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ I | Codi | 14224113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Causes de la intolerància a la lactosa. 2. Aliments crítics en la intolerància a la lactosa. 3. Relació entre un la intolerància a la lactosa y el dèficit amb vitamina D. 4. Implicació de determinades respostes fisiològiques en l’etiologia de la intolerància a la lactosa i repercussions 5. Hàbits alimentaris en relació als consum d’aliments làctics en la nostra societat i diferents cultures. |
|
SEMINARIS |
SEMINARIS Seminari 1. Exposició del contingut del temari corresponent a Bioquímica Seminari 2. Exposició del contingut del temari corresponent a Biologia Seminari 3. Exposició del contingut del temari corresponent a Fisiologia Seminari 4. Exposició del contingut del temari corresponent a Fonaments de nutrició Seminari 5. Exposició del contingut del temari corresponent a Alimentació i cultura |
Pràctiques |
Pràctica 1. Treball sobre el contingut de Bioquímica Pràctica 2. Treball sobre el contingut de Biologia Pràctica 3. Treball sobre el contingut de Fisiologia Pràctica 4. Treball sobre el contingut de Fonaments de nutrició Pràctica 5. Treball sobre el contingut d’Alimentació i cultura |
CLASSES TEÒRIQUES 1. Causes de la intolerància a la lactosa. 2. Aliments crítics en la intolerància a la lactosa. 3. Relació entre un la intolerància a la lactosa y el dèficit amb vitamina D. 4. Implicació de determinades respostes fisiològiques en l’etiologia de la intolerància a la lactosa i repercussions 5. Hàbits alimentaris en relació als consum d’aliments làctics en la nostra societat i diferents cultures. |
|
SEMINARIS Seminari 1. Exposició del contingut del temari corresponent a Bioquímica Seminari 2. Exposició del contingut del temari corresponent a Biologia Seminari 3. Exposició del contingut del temari corresponent a Fisiologia Seminari 4. Exposició del contingut del temari corresponent a Fonaments de nutrició Seminari 5. Exposició del contingut del temari corresponent a Alimentació i cultura |
|
Pràctiques Pràctica 1. Treball sobre el contingut de Bioquímica Pràctica 2. Treball sobre el contingut de Biologia Pràctica 3. Treball sobre el contingut de Fisiologia Pràctica 4. Treball sobre el contingut de Fonaments de nutrició Pràctica 5. Treball sobre el contingut d’Alimentació i cultura |