Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ I |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ I | Codi | 14224113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Exposició del cas a treballar en l'assignatura | Causes de la malaltia Respostes fisiològiques associades a la malaltia Aliments crítics en la malaltia Relació entre la malaltia i la desnutrició Hàbits alimentaris en relació al consum d'aliments crítics en la nostra societat i diferents cultures |
Seminaris |
Seminari. Exposició del contingut del temari corresponent a Biologia Seminari. Exposició del contingut del temari corresponent a Fisiologia Seminari. Exposició del contingut del temari corresponent a Bioquímica Seminari. Exposició del contingut del temari corresponent a Fonaments de Nutrició Seminari. Exposició del contingut del temari corresponent a Antropologia |
Pràctiques |
Pràctica. Treball sobre el contingut de Biologia Pràctica. Treball sobre el contingut de Fisiologia Pràctica. Treball sobre el contingut de Bioquímica Pràctica. Treball sobre el contingut de Fonaments de Nutrició Pràctica. Treball sobre el contingut d'Antropologia |