2021_22
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA Codi 14224117
Ensenyament
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
SORLÍ AGUILAR, MAR
Adreça electrònica mar.sorli@urv.cat
marcela.villalobos@urv.cat
Professors/es
SORLÍ AGUILAR, MAR
VILLALOBOS MARTINEZ, MARCELA
Web
Descripció general i informació rellevant

"Tot i haver-se allargat el període excepcional per al sistema universitari català fins a la finalització del curs acadèmic 2021-22, la docència serà tan presencial com sigui possible d’acord amb el que estableixin les autoritats sanitàries.

En el cas que l’evolució de la situació sanitària requereixi reduir la presencialitat o permeti incrementar-la, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura."

L’assignatura Economia i gestió alimentaria pretén donar una perspectiva global sobre economia i gestió d’empreses. En aquest sentit, s’introdueix a l’alumnat en les principals formes jurídiques de les empreses, en l’anàlisi de les característiques internes d’una empresa i la seva relació amb l’entorn, així com als instruments de planificació estratègica. A més a més, l’alumne elaborarà el seu propi pla d’empresa.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent