Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224117 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | victoria.arija@urv.cat mar.sorli@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
En el cas que l’evolució de la situació sanitària ho requereixi, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. L’assignatura Economia i gestió alimentaria pretén donar una perspectiva global sobre economia i gestió d’empreses. En aquest sentit, s’introdueix a l’alumnat en les principals formes jurídiques de les empreses, en l’anàlisi de les característiques internes d’una empresa i la seva relació amb l’entorn, així com als instruments de planificació estratègica. A més a més, l’alumne elaborarà el seu propi pla d’empresa. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |