Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
RESTAURACIÓ COL·LECTIVA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Explicació de la part teòrica dels temes de l'assignatura |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de casos pràctics, plantejats en les pràctiques |
Atenció personalitzada | Al finalitzar les classes teòriques i en el despatx dels professors amb cita prèvia |