2013_14
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  EPIDEMIOLOGIA NUTRICIONAL I METODOLOGIA DE LA RECERCA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A9 Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia
 A11 Conèixer el concepte de disseny d'un estudi, els grans tipus de dissenys i les seves diferències fonamentals
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia
Practicar el raonament epidemiològic i les seves aplicacions a l'estudi dels fenòmens de salut dins del seu àmbit professional
 A17 Conèixer la relació entre els factors alimentaris i nutricionals i la presència de malalties en la població
Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia
Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control
 A18 Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia
Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control
 A22 Conèixer les tècniques necessàries per a l'estudi de la relació entre l'alimentació i la salut o la malaltia
Conèixer els factors de rics que influeixen en l'aparició de les malalties, així com les mesures per a la seva prevenció i control
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B2 Utilitzar la seva experiència i criteri per analitzar les causes d’ un problema i construir una solució més eficient i eficaç
 B3 Identificar la necessitat d’enfortir l’autoconfiança (sempre amb esperit crític) per tal de transmetre seguretat als usuaris o pacients
 B4 Gestionar l’aprenentatge autònom utilitzant les estratègies i recursos més adequats
 B5 Participar i col·laborar activament en les tasques de l’ equip i fomentar la confiança, la cordialitat i l’orientació a la tasca conjunta
 B7 Utilitzar els principis gnerals de la bona comunicació (pròpies i del entrevistat
 B9 Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C4 Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric