2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  NUTRICIÓ EN SITUACIONS D'EMERGÈNCIA I COOPERACIÓ
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A11 Conèixer els conceptes de cooperació i ajuda humanitària i comprendre el context global, la realitat i els factors econòmics, socials i polítics que influeixen
 A13 Comprendre els plantejaments d’estratègies per a una situació bàsica d’emergència
 A24 Comprendre les fases en el desenvolupament de les estratègies nutricionals en cooperació
 A36 Conèixer el desenvolupament d’estratègies nutricionals en nuclis marginals en un país desenvolupats
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B2 Gestionar la informació significativa i específica necessària de la literatura per resoldre els problemes seguint un mètode lògic d’ anàlisis de la informació
 B3 Reflexionar i prendre consciència sobre la cultura de la solidaritat, la multiculturalitat i el treball multidisciplinar en entorns socials i culturals diversos i complexes
 B4 Reconèixer les limitacions i punts dèbils en els seus processos i proposar noves idees (amb imaginació, creativitat, originalitat)
 B5 Participar de forma activa amb pensament lògic i sentit crític en els debats sobre cooperació i el desenvolupament
Col•laborar activament en el treball en grup i contribuir constructivament per afrontar els conflictes de l’ equip
 B7 Expressar les pròpies idees de forma estructurada i clara i utilitzar els principis generals de la bona comunicació
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C4 Produeix un text oral gramaticalment correcte
Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa
Produeix un text escrit gramaticalment correcte
Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric
Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa