Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
INTRODUCCIÓ PRÀCTICA A LA RECERCA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | INTRODUCCIÓ PRÀCTICA A LA RECERCA | Codi | 14224220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
Durant els seminaris s'valuarà l'actitud i la participació de cada estudiant en l'anàlisi dels problemes plantejats. | 30% | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Les presentacions inclouen l'exposició periòdica dels avenços fets en els problemes clínics plantejats. | 40% | ||||
Altres | L'assistència és essencial i no podrà ser mai inferior al 80%. Les absències hauran d'estar justificades. |
30% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assitència és bàsica en aquesta assignatura. No podrà ser inferior al 80% i les absències hauran d'estar justificades. Altres comentaris i segona convocatòria Els estudiants que es trobin en situacions particulars, si us plau contacteu amb el Josep Ribalta (josep.ribalta@urv.cat) o la Montse Guardiola (montse.guardiola@urv.cat): - estudiants de mobilitat - estudiants amb dificultats per assistir a les classes - estudiants que ja han cursat l'assignatura en cursos anteriors com a optativa - altres casuístiques Donada la naturalesa pràctica de l'assignatura i l'avaluació continuada, és poc probable que calgui arribar a una segona convocatòria. Si fos el cas, ja sigui per un rendiment o una assistència insuficients, l'alumne haurà de presentar i defensar un nou projecte de recerca. La llengua d'impartició per a les classes teòriques i els seminaris és el català, excepte per la classe de revisions sistemàtiques que s'imparteix en castellà. L'ús de l'anglès per a la realització de les diferents tasques de l'assignatura es valorarà positivament. |