2015_16
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE GRAU
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) TREBALL DE FI DE GRAU Codi 14224301
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Treball fi de grau Quart 2Q conv. única
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
BABIO SÁNCHEZ, NANCY ELVIRA
Adreça electrònica danieldel.castillo@urv.cat
nancy.babio@urv.cat
jaume.folch@urv.cat
nuria.aranda@urv.cat
rosa.sola@urv.cat
jose.cano@urv.cat
monica.bullo@urv.cat
ana.bocio@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
fatima.sabench@urv.cat
jorge.joven@urv.cat
natalia.ferre@urv.cat
rosamaria.valls@urv.cat
veronica.luque@urv.cat
anna.pedret@urv.cat
alba.huerta@urv.cat
montserrat.gomez@urv.cat
Professors/es
DEL CASTILLO DÉJARDIN, DANIEL
BABIO SÁNCHEZ, NANCY ELVIRA
FOLCH LOPEZ, JAUME
ARANDA PONS, NÚRIA
SOLÀ ALBERICH, ROSA MARIA
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
BULLÓ BONET, MÒNICA
BOCIO SANZ, ANA
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
SABENCH PEREFERRER, FÀTIMA
JOVEN MARIED, JORGE
FERRE PALLAS, NATALIA
VALLS ZAMORA, ROSA MARIA
LUQUE MORENO, VERÒNICA
PEDRET FIGUEROLA, ANNA
HUERTA GRAU, ALBA
GÓMEZ RECASENS, MONTSERRAT
Web http://http://www.fmcs.urv.cat/docencia/index.html
Descripció general i informació rellevant El TFG consta de tres blocs: una avaluació clínica objectiva estructurada (ACOE), una defensa del Portafoli electrònic i un treball tutelat sobre un cas clínic complex o de recerca (anomenat treball pràctic).
La informació de les guies docents de les assignatures de 4t curs serà pública a partir de la segona quinzena de juliol
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent