Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 | ||||||||||||||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 14224301 | ||||||||||||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||||||||||
9 | Treball fi de grau | Quart | 2Q conv. única |
||||||||||||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Medicina i Cirurgia |
||||||||||||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | victoria.arija@urv.cat adolfo.gomez@urv.cat francesc.sureda@urv.cat nancy.babio@urv.cat manuel.santafe@urv.cat nuria.aranda@urv.cat jordi.salas@urv.cat marta.romeu@urv.cat monica.bullo@urv.cat nuria.guillen@urv.cat paco.martin@urv.cat jorge.joven@urv.cat natalia.ferre@urv.cat cristina.bedmar@urv.cat alicia.molina@urv.cat estefania.aparicio@urv.cat elisabet.llaurado@urv.cat cristina.jardi@urv.cat joaquim.rovira@urv.cat judit.companys@urv.cat |
||||||||||||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Web | http://http://www.fmcs.urv.cat/docencia/index.html | ||||||||||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | El TFG consta de tres blocs: una avaluació clínica objectiva estructurada (ACOE), una defensa del Portafoli electrònic i un treball tutelat sobre un cas clínic complex o de recerca (anomenat treball pràctic). | ||||||||||||||||||||||||||||
La informació de les guies docents de les assignatures de 4t curs serà pública a partir de la segona quinzena de juliol | |||||||||||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |