Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES COMUNITÀRIES |
Criteris i procediments d'avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | PRÀCTIQUES COMUNITÀRIES | Codi | 14224402 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | Únic anual |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant). | ||||||||||||||||||||
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||||||||||
Mecanismes de coordinació i seguiment de pràctiques externes |
|
Avaluació de l'activitat realtzada en les diferents sessions presencials previes a les estades pràctiques | 20% | |||||||||||||||||
Estada de pràctiques |
|
S'avaluarà mitjançant una fulla de seguiment de pràctiques. En cada centre on es realitzin pràctiques hi haurà una fulla de seguiment d'actituts (10%) i d'habilitats (30%) | 40% | |||||||||||||||||
Simulació |
|
Avaluació de les diferents sessions de simulació i grau d'aprenentatge | 10% | |||||||||||||||||
Memòria |
|
Elaboració d'una memòria de l'activitat realitzada. En aquesta memòria hi ha de constar: 1. Coneixment de l'entorn de treball: informació i funcionament del lloc on ha realitzat la pràctica. (10%) 2. Treball realitzat: objectius i planificació de les 60 hores realitzades al lloc de pràctiques.(10%) 3. Reflexió de l'aprenentatge realitzat: competències i habilitats desenvolupades. (10%) |
30% | |||||||||||||||||
Altres | ||||||||||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | ||||||||||||||||||||