Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES COMUNITÀRIES |
Criteris i procediments d'avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | PRÀCTIQUES COMUNITÀRIES | Codi | 14224402 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Pràctiques Externes obligatòria | Quart | AN conv. única |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant). | ||||||||
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Estada de pràctiques |
|
Avaluació de la realització de les activitats en els centres externs. | 40% | |||||
Mecanismes de coordinació i seguiment de pràctiques externes |
|
Avaluació de la simulació de l'activitat realtzada en les diferents sessions presencials previes a les estades pràctiques | 10% | |||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
Avaluació de la preparació i estandarització de l'activitat en les diferents sessions presencials previes a les estades pràctiques | 20% | |||||
Memòria |
|
Elaboració d'una memòria de l'activitat realitzada. En aquesta memòria s'avalua: 1. Coneixment de l'entorn de treball: informació i funcionament del lloc on ha realitzat la pràctica. (10%) 2. Treball realitzat: objectius i planificació de les activitats.(10%) 3. Reflexió de l'aprenentatge realitzat: competències i habilitats desenvolupades. (10%) |
30% | |||||
Altres | ||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | ||||||||