2012_13
Guia docent 
Facultat de Ciències Jurídiques
A A 
català 
 
 
URV- CIUTADANA (Grau)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A10
B3
B4
Informes de pràctiques Server vins i maridatge: 10%
- Anàlisi de carta menú de menjar i vins: 10%
- Análisis d’activitats enolúdiques: 10%
30
Proves orals
A10
C4
- Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) 30%
- Debats i participació a classe 20%
50
Proves mixtes
A10
B3
B4
Prova mixta: preguntes curtes i uma pregunta de deesnvolupament 20
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les proves mixtes i orals han d'obtenir el 5 com a mínim per fer mitjana

En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria.

En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5.