URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | ||||
Ensenyament | Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Informes de pràctiques Server vins i maridatge: 10% - Anàlisi de carta menú de menjar i vins: 10% - Análisis d’activitats enolúdiques: 10% |
30 | ||||
Proves orals |
|
- Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) 30% - Debats i participació a classe 20% |
50 | ||||
Proves mixtes |
|
Prova mixta: preguntes curtes i uma pregunta de deesnvolupament | 20 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Les proves mixtes i orals han d'obtenir el 5 com a mínim per fer mitjana En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria. En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5. |