2012_13
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat d'Economia i Empresa
A A 
català 
 
 
Economia (2001)
 Assignatures
  TREBALL SOCIAL EN LA FAMÍLIA I LA INFÀNCIA
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) TREBALL SOCIAL EN LA FAMÍLIA I LA INFÀNCIA Codi 15051210
Ensenyament
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4.5 3 1.5 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Antropologia, Filosofia i Treball Social
Coordinador/a
AGUADÉ LÓPEZ, LAURA
Adreça electrònica laura.aguade@urv.cat
Professors/es
AGUADÉ LÓPEZ, LAURA
Web
Descripció general Aproximació a la realitat dels infants i les seves famílies en situació de risc i per tant susceptibles d'intervenció des del Treball Social. Per tal que aquesta intervenció respongui a objectius resocialitzadors i de creixement personal dels subjectes amb els que treballarem, caldrà que l'alumne desenvolupi unes habilitats i competències específiques que l'ajudin en la seva tasca professional.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
Aquesta assignatura està destinada només a aquells estudiants que prèviament hagin presentat la sol·licitud de CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA D'EXAMEN.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent