Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | GESTIÓ DE LA QUALITAT DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19214104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària |
|
Estudi de casos reals d'implementació de normes en una indústria del sector enològic. Lluirament d'un manual integrat de la qualitat, seguretat alimentària i control mediambiental | 20 | |||||
Treballs |
|
Lliurament dels treballs encomenats al llarg del curs correctes en fons i forma | 40 | |||||
Proves objectives de tipus test |
|
Revisió de conceptes relatius als continguts del curs | 5 | |||||
Proves orals |
|
Exposició d'un projecte d'implementació de norma de qualitat o seguretat en una indústria | 20 | |||||
Altres | Participació en debats i fòrums de discussió en Moodle |
15 |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria consistirà en un examen de tipus test on es demanarà el coneixement exhaustiu dels continguts de l'assignatura Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |