Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | Codi | 19214112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Sessió Magistral |
|
Les sessions teòriques seran avaluades de manera continuada al llarg del quadrimestre en forma de proves objectives de tipus test, proves mixtes o proves objectives de preguntes curtes | 80% | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Avaluació de l'actitud i responsabilitat del estudiant durant el desenvolupament de les pràctiques | 5% | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
Presentació del treball realitzat durant les pràctiques de laboratori | 10% | ||||||
Treballs |
|
Informe de les pràctiques | 5% | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Es realitzarà aquesta activitat dintre les proves d'avaluació continuada de la teòria. | 0% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Primera convocatòria: Les proves de preguntes curtes, mixtes i de tipus test correspondran a tres controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura amb el pes de 25, 25 i 30% respectivament. Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 80% de la nota final. |