Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | Codi | 19214112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Seminaris |
|
S'avaluaran les diferents activitats realitzades durant els seminaris, així com les tasques a realitzar fora de l'aula. | 1o | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Presentació d'un informe amb els resultats obtinguts durant el periode de pràctiques, així com una discussió dels mateixos. | 15 | |||||
Proves mixtes |
|
Les sessions teòriques seran avaluades de manera continuada al llarg del quadrimestre en forma de proves mixtes. 1r parcial: 20% 2n parcial: 20% 3r parcial: 35% |
75 | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor. Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 85 % de la nota final. |