2020_21
Universidad
Rovira y Virgili
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
castellano 
Grado en Enología (2014)
 Asignaturas
  VITICULTURA I
DATOS IDENTIFICATIVOS 2020_21
Asignatura (*) VITICULTURA I Código 19224112
Titulación
Grado en Enología (2014)
Ciclo
Descriptores Cr.totales Tipo Curso Periodo Horarios y datos del examen
6 Obligatoria Segundo 2Q
Modalidad y lengua de impartición Ver grupos de trabajo
Prerrequisitos
Departamento Bioquímica y Biotecnología
Coordinador/a
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
Correo-e mariaassumpta.mateos@urv.cat
antonio.sanchezo@urv.cat
Profesores/as
MATEOS FERNÁNDEZ, MARIA ASSUMPTA
SÁNCHEZ ORTIZ, ANTONI
Web
Información relevante En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Estudi de les tècniques vitícoles associades al conreu: esporga en verd, reg i fertilització, maneig del sòl
(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente.