Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
CRIANÇA I ENVELLIMENT |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | CRIANÇA I ENVELLIMENT | Codi | 19224122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1. Els compostos fenòlics del vi; característiques químiques i sensorials. Influència sobre la capacitat d’envelliment. | |
Tema 2. Anàlisis del color i dels compostos fenòlics del vi; mesura i interpretació | |
Tema 3. Factors vitícoles | |
Tema 4. Vinificació en negre; Punts crítics per a l’extracció | |
Tema 5. El Roure | |
Tema 6. Las barriques | |
Tema 7. Influència de la criança | |
Tema 8. Mecànica de la criança | |
Tema 9. Alternatives a les barriques | |
Tema 10. Els gasos en Enologia |